Välkommen till Hela Kvinnans Klinik!

Bakom kliniken står Katarina Woxnerud, leg naprapat och grundare av bland annat MammaMage och Mary-Lou Richards Nilsson, leg naprapat. Kliniken ligger på Skånegatan 73, några steg från Nytorget.

Hos oss är kvinnans hälsa i fokus – under hela livet.
Vi fokuserar mycket på tiden under och efter graviditet och förlossning eftersom vi är specialister på detta genom Katarina Woxneruds arbete med MammaMage. Vi fokuserar även på tiden kring klimakteriet liksom för vissa speciella grupper, som kvinnor efter bröstcancerbehandlingar som behöver komma igång med rörlighet och tillbaka till vardagslivet och vanlig träning.

Här arbetar vi i team där vi exempelvis har leg naprapater, fysioterapeuter, personliga tränare, dietist, gynekolog – och samtliga är cert MammaMagetränare.

I Hela Kvinnans Klinik finns även MammaMageKliniken – eftersom vi är specialister på just mammamagar, liksom tiden innan och under graviditet.

Mer information om kliniken kommer löpande här på sidan – och sidan kommer att utvecklas till att mer likna det vi vill förmedla. Nu smygstartar vi med lite grundinformation.

Varmt välkommen!

 

Boka tid