BOKA TID

Välkommen att boka tid till någon av våra terapeuter.

Om du har svårt att veta vad du ska välja så kan du mejla oss. Alternativt kan du välja den behandling som du tycker passar bäst med dina önskemål och besvär, så kan du och terapeuten gemensamt se vad du behöver vid ditt första besök.

Undersökning

Ultraljudsundersökning av magen och/eller bäckenbotten
Här undersöker vi med ultraljudet mag- och bäckenbottenmusklernas funktion och vi kan mäta diastas liksom se vilken kontroll du har. Vill du få bäckenbottenmusklerna undersökta behöver du komma kissnödig. Detta är en bra startundersökning då du även kan få guidning till vilken vidare behandling/träning/undersökning du bör göra.
Vill du få din mammamage kontrollerad med ultraljud så är detta behandlingen för dig. Även män som vill undersöka magens funktion liksom bäckenbottenmusklernas arbete bokar detta besök.
Arvode: Nybesök 1.050 kr 55 min
Återbesök 800 kr 45 min

Biofeedback för bäckenbottenmusklerna
Vi erbjuder biofeedbackträning med elstimulering av bäckenbottenmusklerna. Om du känner att du inte hittar knipet, inte vet hur du gör, om du jobbar med rätt muskler eller om du känner dig allmänt svag kan det här vara något för dig. Med elstimulering får du upplevelse för var bäckenbottenmusklerna finns och hur det känns när de arbetar. Därefter får du träna själv under besöket för att se att du hittar rätt.
Vi kan även kontrollera bäckenbottenmusklerna med ultraljudet först – då behöver du komma kissnödig. Med ultraljudet kan vi få en uppfattning om du kan få till ”knipet” och ”lyftet”. Därefter kan du även träna med biofeedbackmaskinen vid samma besök.
Vid besöker köper du en privat prob – en engångskostnad men det gör att första besöket är lite mer kostsamt.
Arvode: nybesök inkl prob 1.500 kr inkl moms 55 min
Återbesök: 750 kr inkl moms 45 min

Läkarbesök för bedömning av bråck eller rektusdiastas

Vi har specialkompetens i form av läkare som kan ge dig en läkares och kirurgs syn på din diastas eller bråck. Du får med dig ett underlag som du kan ta med till din egen läkare/vårdcentral för vidare bedömning.
Läkare kan även hjälpa dig som behöver rektusdiastasoperation att komma vidare.
Arvode 750 kr 45 min

Behandling

Naprapatbehandling

Har du ont i nacken, ryggen, knäet, axeln, huvudet, foten eller någon annanstans? Eller känner du att du har inskränkningar i rörelser som du inte riktigt vet hur du ska få bukt med. Då kan naprapatbehandling vara aktuellt. Till naprapaten kan du även komma med diffusa besvär i leder, muskler och kroppen där du får hjälp att utvärdera och testa hur du kan gå vidare. Våra terapeuter kan även hjälpa dig med återträning och träning.
Arvode: Nybesök 1.050 kr 55 min
Återbesök 800 kr 45 min

Massage/gravidmassage

Arvode 930 kr

Psykolog

En psykoterapi inleds alltid med ett kartläggningssamtal där du får beskriva vad du söker hjälp för, hur dina problem har sett ut över tid samt hur din livssituation ser ut. Efter detta kommer vi att göra en plan för behandlingen, vad fokus för terapin ska vara och hur vi ska arbeta. Möjlighet finns även till digitala besök, om du önskar detta uppge det vid bokning!

Träning

Personlig träning

Vi har personliga tränare som alla dessutom är cert MammaMagetränare liksom leg naprapater. De kan hjälpa dig att komma igång, planera träningsveckan åt dig, visa övningar, hitta nya utmaningar. Allt från den lilla kontrollen till mer komplexa rörelser.

Idrottsspecifik träning och rehabilitering

Här hjälper våra personliga tränare dig. Katarina Woxnerud tar även emot tränande och har många elittränande som hon hjälper till bättre funktion. Boka personlig träning, eller till Katarina nybesök övrigt – så ser ni vad du behöver när ni möts.

Small group

Vi har även träning i small group upp till 4 personer per grupp. Det här kan vara ett perfekt tillfälle att träffa andra i samma situation som du själv, få prata, dela med dig och träna för en kunnig terapeut och tränare.

  • MammaMage steg 1 och steg 2
  • Mamma yoga
  • MammaRun
  • Gravid yoga

Utomhusträning

Året runt kör vi utomhusträning som:

  • MammaRun: kom igång med din löpning efter ett uppehåll som efter graviditeten och förlossningen. Här får du stegvis återgång så du sedan är redo för dina egna löppass liksom vanliga löpargrupper. Även om du har fått barn för många år sedan men inte riktigt kommit igång än kan så klart vara med! Det samma gäller om du är gravid och vill få anpassade grupper.
  • MammaUte: utomhusträning i grupp där vi anpassar övningarna till dig som är gravid eller nybliven mamma. Även om du har fått barn för många år sedan men inte riktigt kommit igång än kan så klart vara med! Det här är steget från rehabträning till att komma tillbaka till bootcamp och annan uteträning.