';
side-area-logo

Sarah-Maya Jackson

Jag hjälper dig med:
Din personliga utveckling. Om du känner att du vill utveckla något hos dig själv och stärka dig själv kan jag vara till hjälp. Det är du som sätter dina mål och jag som guidar dig längs vägen. Vi påbörjar en resa tillsammans. Under många år har jag arbetat inom scenkonsten och också som konsult med grupper och med individuella handledningar för ledare och medarbetare. Efter ett första möte där du berättar om dina önskemål så har vi ett utbyte där jag också presenterar mig och hur jag arbetar. Finner vi båda att vill påbörja ett samarbete så bokar vi in 3 – 5 tillfällen och sedan gör vi en utvärdering och avslutar eller fortsätter arbetet. Eftersom jag är utbildad skådespelare arbetar jag också fysiskt med kropp och röst förutom att lyssna, ställa frågor och dela med mig av mina kunskaper inom kommunikation, relationer, team mm.

Utbildning:
Jag är skådespelare och utbildad på Teaterhögskolan
Under åren har jag också arbetat med Pilates och mindfulness
(Pilates Scandinavia, Pilates Via, Dance & movement as Therapeutic Tools, Mindfullnessutbildningen Search Inside Yourself Leadership Institute, SIYLI Google)
Psykoterapiutbildning, steg 1, KBT, Svenska institutet för kognitiv beteendeterapi
Diverse handledar-/certifieringsutbildningar:
Grupputveckling med hjälp av ett instrument GDQ (Group Development Questionnaire)
Coach och handledarutbildning (Coachwalk Academy)
Jag har också gått olika kurser i kommunikativt ledarskap, retorik och filosofi på Stockholms universitet
Träning/utbildning hur man integrerar olika synpunkter i en grupp, Functional Subgrouping, på svenska SCT-föreningen

Kort om mig:
Jag är en person som ständigt söker ny kunskap och vill förkovra mig. Jag har under senare år varit anställd på en konsultbyrå och arbetat med utveckling av ledare, medarbetare och grupper. Jag har arbetat med stora utbildningsprogram i företag. Coaching och handledning ligger mig varmt om hjärtat och jag arbetar med såväl företagskunder som privatpersoner

För information eller bokning:
sarahmaya.jackson@gmail.com
0704926444